IPTV fenomenet i Sverige

Eftersom viktiga datum i Sverige är närmare baserade på underhållning, såsom västkusten, många funderar på att titta på TV via Internet, antingen på sin smartphone eller genom att besöka webbplatser för traditionella kanaler, även Youtube-kanal eller Facebook-sida av deras favoritkanal, där flera tv-kanaler redan har börjat sända live. Det finns dock en grupp av “tidiga adopters” eller “avancerade användare” som har gjort en “privat tjänst” av internet-TV, känd som IPTV som deras favorit när det gäller att få tillgång till innehållet i offentliga och privata kanaler.

Syftet med denna anmärkning, och låt oss vara tydliga på detta, är inte att göra ett samtal för att ersätta kabel-TV, utan snarare att avslöja de framsteg som har tagit IPTV, kombinera “möjlighet och teknik” för att leverera en privat tjänst till dem som vill använda den, på ett offentligt och gratis eller privat och betalt sätt.
Frågan är hur man tittar på TV på Internet?

OFFENTLIGA TJÄNSTER

Låt oss börja med en offentlig IPTV och gratis tjänst, då går vi med den privata och betalda.

Det finns webbplatsen http://chileiptv.cl / på denna webbplats kommer vi att kunna få tillgång till en lista i m3u-format där de flesta av de nationella TV-kanalerna (Chile)

Tyvärr är den här tjänsten inte stabil och kanallistan inte uppdateras, det finns kanaler som helt enkelt inte ses och spelaren vi använder, VLCPlayer, helt enkelt inte spela dem eller hoppar över dem kasta ett fel. Det rekommenderas som en första erfarenhet med bästa IPTV, men med låg tillfredsställelse.

PRIVATA TJÄNSTER

För dem som vill veta en privat IPTV tjänst, vars huvudsakliga funktion är stabilitet genom en specifik ansökan om reproduktion och där listorna alltid uppdateras med hundratals kanaler, inhemska och utländska, gratis och också betalda, kan söka fritt på internet, Det finns hundratals IPTV leverantörer.

I vårt fall och för detta betänkande kontaktade vi flera entreprenörer som har sett här en möjlighet att generera en liten källa till egenföretagande, så att de kan arbeta som erbjuder transport av signalen mellan privatpersoner, ses genom en ansökan eller på andra IPTV Nordic plattformar.

FÖRDRÖJNING

En av de tekniska elementen som du bör överväga när du använder den här IPTV tjänsten är signalförskjutning, det vill säga Allt innehåll kommer fram eller ” se ” dem med nästan 3 minuters fördröjning eller fördröjning. Med andra ord vad du ser, någon annan kan ha sett det förut. Så om du ser en viktig fotbollsmatch och du har en granne med TV luft och som skriker mål som dåligt huvud, säkert du kommer att ha en dålig tid…

Ärligt talat är kvaliteten optimal, eftersom videokomprimering och bandbredd du har i ditt hem påverkar ganska mycket kvaliteten på “signalen”, en person som ger dig en “normal” användning skulle inte märka, vid första anblicken, skillnaden med en traditionell signal air HD-TV. Ansökan vi använder TVIP box, som bara tillåter oss att” visa ” och inte spela in innehåll.

FESTIVAL I VIÑA DEL MAR

Vi kunde se “gala of the Vineyard Festival” bara med några korta hängningar eller fryser av tecknet. För mer information, med en ned bandbredd på 100 megas och ett “live” – program på mer än 3 timmar, lider vi bara frysningen av signalen vid 6 tillfällen, vilket är ganska en prestation för denna typ av tjänster.

FÖRDELAR OCH NACKDELAR
Fördelen med IPTV box, oberoende av kommersiella värden, ligger i tjänstens kvalitet, d.v. s. “ser bättre ut”, signalens stöd, kvalitet och stabilitet, det finns ingen lucka eller är mycket lägre.

Fördelen med IPTV är priset, bärbarheten och den stora mängden innehåll som erbjuds. Vi tror att IPTV i Chile förtjänar en kommersiell möjlighet, som vi kunde inse att be om sociala nätverk, är redan hundratals människor som tycker om denna tjänst på sina datorer, surfplattor, Smartphones och SmartTVs gör TV och kvalitetsinnehåll mer tillgängligt. När det gäller ämnets laglighet är det inte upp till oss att besluta om detta eftersom vi förstår att tekniken alltid går långt utöver normen.

Vi kommer att fortsätta att testa tjänsten och senare publicera vår erfarenhet, med fler tips och tricks, så att förutom att ha din traditionella kabeltjänst, kan du kanske prova denna nya typ av innehållsdistribution som börjar ta form i vårt land av flera innovatörer, som dag för dag, gör en gammal tjänst förnyas.