Dreamfilm Tutorial – Vad är Dreamfilms på Smart TV

Den konventionella Smart-TV-innehållsfördelningen använder satellit -, kabel-och markbundna sändningssystem format. Men Internet Protocol Smart-TV eller Dreamfilm bestämmelser sändning av Smart-TV-serien genom att använda Internet via Internet Protocol (IP) nätverk.

Internet Protocol Smart-TV är mycket populär nuförtiden på grund av dess funktioner som gör det möjligt för abonnenterna att titta inte bara tv-program på sina favoritkanaler utan även live-sändningar av deras favoritprogram, filmer, live-spel som cricket, fotboll, etc och även titta på backdated visar av sina favoritprogram.Vad är Dreamfilm?

Internet protocol television kan definieras som bredbandsmedia som tillhandahåller multimedietjänster i form av Smart-TV, ljud, video, grafik etc. distribueras över Internet protocol networks riktade för att ge önskad QoS, säkerhet och tillförlitlighet av ämnet.

Dreamfilm har kommit ut som det mest effektiva sättet att överföra Smart-TV-program. Vanligtvis fungerar det på begäran och sänder endast det program som begärs av abonnenten. När du ändrar din kanal kommer den att sända en ny serie av en ström för tittaren.

Å andra sidan, i det konventionella sättet att överföra Smart-TV-program, sänds alla kanaler samtidigt.

Dess användning är inte bara begränsad till Internet-Smart-TV, men det är mest omfattande används i höghastighets abonnentbaserade telekommunikationsnät för att komma åt kanalerna i kund slut genom att använda set-top-boxar och routrar.

Således kan det idag ses på PC, bärbar dator och även på smartphones om du har bredbandsanslutning för att få tillgång till sina tjänster.